Sinterklaas bij Chiro Hoegaarden!

Dag lieve kinderen

Wat een vreemde tijden, ondertussen moeten we jullie al een hele tijd missen. Maaaar wij hebben goed nieuws!

Sinterklaas is in het land en ondanks zijn drukke agenda heeft hij toch tijd gevonden om ook dit jaar bij de tofste Chiro van het land langs te komen. Jawel, Chiro Hoegaarden!

Het zal er dit jaar een beetje anders uitzien dan normaal, maar wel minstens even leuk! Neem vooral onderstaande info goed door zodat je zeker weet waar en wanneer we jou verwachten.

Waar? Chiro-terrein (te bereiken via Wijngaardstraat of het steegje schuin over het Paenhuys)

Wanneer? Zondag 6 december
–> Zodat we alles op een veilige manier kunnen laten verlopen en gezien de grote van onze groepen, hebben we beslist dat de sint groep per groep zal bezoeken, en dat op volgende uren:

• 10u – 11u: mini’s
  • 11u – 12u: kadees
  • 12u – 13u: speelclub meisjes
  • 14u – 15u: speelclub jongens
  • 15u – 16u: kwiks
  • 16u – 17u: rakkers

BELANGRIJK: Aan alle ouders vragen we om hun zoon/dochter af te zetten (met mondmasker) en ondertussen in de auto te wachten, een mooie wandeling te maken door de Hoegaardse velden,… Op die manier kunnen we alles zo veilig en met zo weinig mogelijk volk tegelijk laten verlopen.

Wat neem ik mee? Warme kleren + 2 euro (voor een lekkere verrassing van Sinterklaas)

Voor de oudste groepen is het jammer genoeg nog steeds verboden om fysiek langs te komen. Maar ook jullie is de leiding niet vergeten, verwacht jullie dat weekend dus maar aan een fijne verrassing 😉

Zo, op die manier hebben we toch nog samen een fijn sinterklaasfeest!

Vele groetjes
De leiding