Kristus Koning in je kot

Beste ouders, lieve leden

Normaal gezien zouden we komende zondag samen het grote Chirofeest vieren: Kristus Koning met een hele dag Chiro. Jammer genoeg zal dit NIET kunnen doorgaan.

Wel willen we jullie oproepen om het Chirofeest toch een beetje tot bij jullie thuis te brengen. Maak van je thuis een echt Chiro-huis: versier met tekeningen, spandoeken, de Chiroletters EN chirovlaggetjes (zie bijlage) zo weet heel Hoegaarden en omstreken dat jij deel uitmaakt van onze Chiro.
Je mag er altijd een foto van trekken en ons taggen via Facebook of Instagram, kunnen wij toch ook een beetje meegenieten 😉

5 leiding is zondag ook uitgenodigd in de kerk van Hoegaarden. Omdat wij normaal gezien op deze dag allemaal samen naar de mis gaan, een viering speciaal voor ons, wilden we deze traditie toch nog laten doorgaan. Zij die willen kunnen de livestream hiervan volgen via het Facebookprofiel van ‘Liesbeth Goris’.

En wat staat er zondag op het menu? ‘S middags pistolets met soep, zoals dat altijd is bij Kristus Koning en in de namiddag een lekkere warme chocomelk.

Geniet van jullie zondag en hopelijk tot snel!