Inschrijvingsmoment 20/09/’20

De voorinschrijvingen voor onze huidige leden + broers/zussen van huidige leden zijn ondertussen afgelopen. Ontzettend blij zijn wij als leiding dat we binnenkort vele lachende gezichtjes terug zullen zien. Natuurlijk maken wij ook graag plaats voor nieuwe leden. Het inschrijvingsmoment voor hen zal plaatsvinden op zondag 20 september 2020. Ook huidige leden die de voorinschrijving gemist hebben, dienen zich op dit moment in te schrijven via de link.

Door de huidige omstandigheden zal het inschrijvingsmoment dit jaar niet op de Chiro plaatsvinden, maar online. Zondagavond om 19u zal er een link verschijnen op onze website + Facebookpagina waarmee jullie je zoon/dochter kunnen inschrijven.

Hieronder vinden jullie de plaatsen die nog vrij zijn binnen elke groep.

Mini’s                                                25

Kadees                                              17

Speelclub meisjes                           6

Speelclub jongens                          12

Kwiks                                                 20

Rakkers                                             12

Tippers                                              20

Toppers                                            22

Keti’s                                                 20

Aspi’s                                                 16

Hoe gaat dit dan juist te werk? Voorbeeld: 8 speelclub meisjes willen zich inschrijven, de eerste 6 zijn zeker van een plaatsje. Zij zullen maandag 21/09/’20 een bevestigingsmail krijgen en verwelkomen wij graag op zondag 4 oktober, tijdens de 1ste chirozondag. De overige 2 kinderen zullen op een wachtlijst worden geplaatst, zij worden verwittigd wanneer er een plaatsje beschikbaar is.

Als er nog vragen zijn, mag u de (nieuwe) groepsleiding steeds contacteren via onderstaande kanalen:

Willem Cossey:                                              0488/ 09 98 02
Jolien Massa:                                                 0475/56 67 58