Inschrijvingen Chirojaar 2020 – 2021

Ondertussen zit het kamp er al even op en zijn wij nog steeds aan het nagenieten van een fantastisch kamp! Zeker na zo’n kamp in speciale omstandigheden zijn wij ook helemaal klaar voor het nieuwe Chirojaar in misschien ook wat specialere omstandigheden.
Net zoals de voorbije 2 jaar werken we met een inschrijvingsformulier voor de huidige leden + broers/zussen van huidige leden. De deadline van dit formulier is zondag 13 september. Nadien verliezen jullie je voorrang en zal inschrijven pas lukken op het volgende inschrijvingsmoment, zondag 20 september, samen met alle nieuwe leden.
Na invullen van bovenstaand formulier is je kind ingeschreven voor het komende jaar.
Het inschrijvingsgeld dient betaald te worden VOOR 21 oktober. Vanaf dit Chirojaar zal er een verhoging zijn van het lidgeld naar 50,00 euro. Meer informatie hierover is te vinden op onze website en voor verdere vragen kan u steeds terecht bij groepsleiding Paulien Vandendriessche. (http://www.chiro-hoegaarden.be/test/
Enkele datums die we jullie ondertussen nog willen meegeven:
– zondag 20 september: laatste zondag met leiding van vorig jaar
–> net zoals op kamp zullen we werken in bubbels, waar elke bubbel (in Hoegaarden) zal verzamelen, verschijnt zondag 13 september op onze website.
– Week van 21 september: bekendmaking leiding per groep
– zondag 27 september: alternatief Chirofeesten
– zondag 4 oktober: eerste chirozondag met nieuwe leiding
Wij hebben er alvast ongelooflijk veel zin in.
Tot snel!
Leiding Chiro Hoegaarden