Inschrijvingen 2018-2019

Aangezien er een enorm aantal voorinschrijvingen zijn binnengelopen, zagen we ons genoodzaakt om alle groepen een maximumcapaciteit te geven, dit om te voorkomen dat groepen écht te groot worden. Hieronder vinden jullie de plaatsen die nog vrij zijn binnen elke groep.

Mini’s                                                20

Kadees                                              25

Speelclub meisjes                           16

Speelclub jongens                          7

=> Inschrijven zondag 16 september

Kwiks                                                 2

Rakkers                                             11

Tippers                                              10

Toppers                                            7

Keti’s                                                 VOLZET

Aspi’s                                                 11

=> Inschrijven zondag 23 september

Nieuwe leden en de leden die de voorinschrijving hebben gemist, kunnen zich nog inschrijven. Hoe gaat dit dan juist te werk? Voorbeeld: 10 speelclub jongens willen zich inschrijven, de eerste 7 zijn zeker van een plaatsje. De overige 3 kinderen zullen op een wachtlijst worden geplaatst, zij worden verwittigd wanneer er een plaatsje beschikbaar is. De keti’s zijn momenteel volzet, zij hebben hun maximumcapaciteit al bereikt. Dit wil zeggen dat nieuwe kinderen automatisch op een wachtlijst worden geplaatst.

Op zondag 16 september (vanaf 17.30u) schrijven wij enkel leden in die behoren tot de volgende groepen: mini’s, kadees, speelclub meisjes en speelclub jongens. Het gaat dus om kinderen van het 1e tot en met het 4de leerjaar.

Op zondag 23 september tijdens onze chirofeesten kunnen de nieuwe leden binnen de andere groepen zich inschrijven. Het gaat hierbij om volgende groepen: kwiks, rakkers, tippers, toppers, keti’s en aspi’s.

Als er nog vragen zijn, mag u de (nieuwe) groepsleiding steeds contacteren via onderstaande kanalen:

Martijn Gilis:                                                  0470/68 98 77 of martijn.gilis@hotmail.be
Jolien Massa:                                                 0475/56 67 58 of  massa.jolle1999@hotmail.com
Paulien Vandendriessche:                          0470/26 32 09 of paulien.vdd@hotmail.com

Groetjes, de leiding