Info + verzamelplaats Chirozondagen

Deze zondag 20 september zullen jullie kinderen nog een laatste keer met hun vorige leiding een fantastische zondag kunnen beleven. Net zoals op kamp zal deze zondag doorgaan in bubbels. Om alles vlot en veilig te laten verlopen verzamelen wij niet allemaal op eenzelfde locatie. Hieronder de verschillende verzamelplaatsen:

• Mini’s parkje Paenhuys (binnenplein jeugdhuis)
  • Kadees parking Paenhuys (binnenplein jeugdhuis)
  • Speelclub meisjes veld Paenhuys (veld achter Paenhuys)
  • Speelclub jongens veld PH (veld achter Paenhuys)
  • Kwiks Chiro
  • Rakkers Chiro
  • Tippers polder
  • Toppers polder
  • Keti’s polder
  • Aspi’s polder

Ook de volgende zondagen zullen dit de verzamelplaatsen per groep zijn.

Verder delen we graag nog enkele afspraken mede met jullie voor komende zondag:

Kinderen +12 (en ouders) dienen een mondmasker te dragen bij het toekomen en vertrekken.

– Kinderen kunnen tussen 13u45 en 14u afgezet worden op de afgesproken locatie, de leiding zal hen hier opwachten. Wij vragen aan de ouders om niet te blijven praten en meteen terug door te gaan (kiss&ride). Zij die met de fiets komen nemen hun fiets mee tot op de plaats waar hun leiding staat.

– De Chiro start zoals altijd om 14u en eindigt om 17u. Vanaf dan kunnen de kinderen afgehaald worden op de afgesproken verzamelplaats.

–  4-uurtje kost zoals gewoonlijk 1 euro. Dit geld zal verzameld worden in een zakje en hierin gedurende 2 weken blijven liggen.

– Kinderen die ziektesymptomen vertonen of waarvan gezinsleden symptomen vertonen vragen we vriendelijk om thuis te blijven voor ieders gezondheid.

Vervolgens hieronder nog even een planning voor de komende weken:

– 27 september: Chirofeesten (inschrijven nog mogelijk tot 22/09)

– 4 oktober: eerste Chirozondag

– 11 oktober: Chiro