Gildenavond 2018

Op zaterdag 21 april 2018 organiseert Chiro Hoegaarden de welgekende Gildenavond!


Zit je zoon/dochter, kleinzoon/-dochter in de Chiro? Ben je ooit zelf lid van Chiro Hoegaarden geweest? Hou je van de sfeer die er in een jeugdbeweging heerst? Of heb je gewoon zin om langs te komen? Redenen genoeg om een bezoekje te brengen aan onze Gildenavond! Iedereen is welkom!

Wat kunnen wij u dit jaar aanbieden?
Tussen 17u en 21u is er de gelegenheid om te smullen van een kaasschotel, geserveerd met een assortiment brood, balletjes met kriekjes (ook een vegetarische variant mogelijk), pensen (zwart/wit) met verse appelmoes. Deze laatste twee gerechten worden ook met brood geserveerd. Opgelet, om van deze maaltijden te kunnen genieten, moet je op voorhand inschrijven! Nadien kan je nog tot in de late uren proeven van onze uitgebreide selectie aan zware bieren, die door ons testpanel persoonlijk werden geproefd en goedgekeurd. Natuurlijk serveren wij ook een variëteit aan frisdrank.

Wat hebben we nog voor jullie in petto?
Om 20.15u is er de mogelijkheid om de dansklompen aan te trekken en je volledig te laten gaan op onze welgekende volksdansen. Doorlopend kan je ook je jeugdigheid bovenhalen tijdens de talrijke volksspelen in de zaal.

En wat met de kinderen?
Voor de kinderen wordt er door de tito’s een leuke film voorzien. Ten voordele van hun groepskassa openen zij om 19.00u en 21.00u de deuren van de filmzaal. Met de drankbonnetjes kunnen de kinderen ook genieten van frisdrank en versnaperingen.

Hopelijk zien we jullie op 21 april voor een laatste keer in het oude Parochiecentrum te Hoegaarden! Wij kijken er alvast naar uit!

Groetjes,
de leiding

PS: Inschrijven voor het eten kan tot 15 april via onderstaand formulier.