Definitieve kampinschrijving + praktische info

Beste ouders 
 
De zomervakantie gaat bijna van start en we kunnen dus beginnen aftellen naar ons chirokamp! 
De organisatie loopt vlot en alles begint concreter te worden. In het kampboekje vinden jullie dan ook alle nodige praktische informatie. (Kampboekje_Chirokamp2020) + (Medische-steekkaart-2020)
Met onderstaande link bevestigen jullie dan ook dat jullie kind(eren) mee gaan op kamp. Na betaling is de inschrijving definitief. 
 
 
Wij zouden jullie willen vragen om dit formulier in te vullen tegen ZONDAG 5 JULI. Na 5 juli zullen wij GEEN inschrijvingen meer aannemen. 
De betaling dient ten laatste tegen WOENSDAG 15 juli te gebeuren. Best breng je dit zo snel mogelijk na deze inschrijving in orde zodat dit niet wordt vergeten 😉 
 
Nogmaals dragen ouders de verantwoordelijkheid of ze hun kinderen al dan niet laten meegaan. De voorwaarden om mee te mogen, staan uitgelegd in het kampboekje. Indien uw kind op kamp ziek wordt, bent u verplicht om hem of haar zelf te komen ophalen. Door verder het formulier in te vullen verklaart u hiermee akkoord te gaan.
 
Enkele van jullie kinderen zullen voor een eerste keer meegaan, voor anderen is het al een jaarlijks deel van de zomervakantie geworden. Aangezien we dit jaar niet kunnen langskomen organiseren we een online infosessie. Hier overlopen we het kampboekje en kunnen eventuele algemene vragen gesteld worden. Vanavond zal een mail verstuurd worden met een uitnodiging voor de infosessie op dinsdag 30 juni om 19u (via microsoft teams). Door deze te accepteren ben je hiervoor ingeschreven.  
 
Kampdata: 1 tot 10 augustus (concreet per groep zie kampboekje) 
Adres: Waterstraat 42, bus A
             3980 Tessenderlo 
 
Betaling: BE87 0682 4271 0494 –  Chiro Hoegaarden kamp 
Concrete prijzen per groep zijn te vinden in het kampboekje. 
 
Bij verdere vragen, kan u mailen naar:  hoegaardenchiro@gmail.com
 
Wij kunnen alvast niet wachten om te vertrekken. 
Tot op kamp! 
 
Dikke chiroknuffel 
De leiding