Coronamaatregelen kamp 2021

Beste ouders en leden!

Nog enkele nachten slapen voor we op kamp vertrekken, EINDELIJK!

Omdat het coronavirus nog steeds niet is vertrokken naar een of andere planeet ver buiten ons sterrenstelsel, moeten we ons nog even aan de regels houden. Vorig jaar hielden de regels ons echter niet tegen om er een GEWELDIG kamp van te maken. En weten jullie wat? Dit jaar willen we het minstens even GEWELDIG maken op kamp!

In onderstaande brief zetten we graag de regels nog eens even op een rijtje. Lees de brief gerust even door en aarzel niet om vragen te stellen, moesten die er zijn! Daarnaast zouden we willen vragen aan onze leden om een (zelf)test te doen vooraleer we op kamp vertrekken, zeker voor zij die terugkeren van vakantie of een drukke plek voor het kamp. We kunnen jullie zo’n test absoluut niet verplichten, maar raden het alvast wel sterk aan 😊 Het zou dan ook ontzettend jammer zijn, moesten we door één besmetting ons kamp moeten annuleren.

Wij hebben het volste vertrouwen in jullie en willen er SAMEN weer een fantastisch kamp van maken!

Tot snel, Veilig en wel!

Leiding Chiro Hoegaarden