Chirojaar 2019-2020: Inschrijvingen + belangrijke data

We kregen reeds enkele vragen over inschrijvingen voor volgend chirojaar, daarom blikken we al even vooruit en geven we wat meer informatie omtrent het nieuwe chirojaar.

Door ons blijvend groeiende ledenaantal en de verbouwingen die volop bezig zijn, zijn we genoodzaakt om, net zoals vorig jaar, te werken met inschrijvingen. Om een goede, kwaliteitsvolle werking te garanderen waarin veilig en verantwoord spelen centraal staat, hebben we besloten om ook voor het komende jaar een ledenstop in te lassen. Dit betekent concreet dat er een maximumcapaciteit zal worden bepaald voor alle groepen, zodat de leiding op een veilige, verantwoorde manier met de kinderen kan spelen.

Daarom zullen de inschrijvingen dit jaar op dezelfde manier georganiseerd worden als vorig jaar. Neem even rustig de tijd om onderstaande belangrijke informatie door te nemen!

• We vragen aan al onze huidige leden om zich te herinschrijven indien ze volgend jaar lid willen blijven. Vanaf 15 augustus volgt hieronder een link met een formulier dat je moet invullen waarmee je je inschrijving voor volgend jaar definitief maakt.

Bij deze de inschrijvingslink: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfEFV-6utffg0rwr2waY-12xd5qnN5CXbMf-XaVTa6-OSWyRg/viewform

• Via het formulier kan je ook jongere broers/zussen inschrijven voor het komende chirojaar. Broers en zussen van huidige leden krijgen voorrang om zich in te schrijven. Indien het formulier niet tijdig wordt ingediend, verlies je je voorrang.

• De uiterste datum om dit formulier in te vullen is zaterdag 31 augustus! Vergeet dit zeker niet, want na 31 augustus verlies je je voorrang en we zouden niet willen dat jullie je niet meer kunnen inschrijven nadien!

• De overgebleven plaatsen per groep (afhankelijk van de maximumcapaciteit) worden meegedeeld op 6 september 2019 via onze website (www.chiro-hoegaarden.com).

Voor nieuwe leden:

Nieuwe leden kunnen zich inschrijven op het inschrijvingsmoment dat doorgaat op zondag 22 september vanaf 17u30 op het chiroterrein. Als de overgebleven plaatsen in elke groep ingevuld zijn, werken we verder met een wachtlijst per groep.

Nieuwe leden (ook de leden op de wachtlijst) mogen de eerste twee Chirozondagen komen meespelen. Na de tweede Chirozondag dient de inschrijving gefinaliseerd te worden door de betaling van het lidgeld en mondelinge bevestiging bij de leiding. Indien er dan toch kinderen afhaken, zal de eerste op de wachtlijst van die groep gecontacteerd worden.

Belangrijke data voor het komende Chirojaar:

Zo 22/09 van 14u-17u: Sketches inoefenen en afscheid van leiding (voor leden die mee op kamp gingen)
Zo 22/09 vanaf 17u30: Inschrijfmoment voor nieuwe leden
Zo 29/09: Chirofeesten (+ inschrijvingen nieuwe leden rakwi’s-aspi’s)
Zo 06/10: Eerste Chirozondag
Zo 13/10: Tweede Chirozondag + bevestiging inschrijvingen
1-10 augustus 2020: Kamp Tessenderlo

Als er nog vragen zijn, mag u de groepsleiding steeds contacteren via onderstaande kanalen:

Martijn Gilis: 0470/68 98 77 of martijn.gilis@hotmail.be
Jolien Massa: 0475/56 67 58 of  massa.jolle1999@hotmail.com