CAR/BIKEPOOL CHIRO HOEGAARDEN

Beste ouders en leden,

Wij merken steeds meer dat er ouders vragen om een concept van carpooling naar de Chiro. Wij zouden graag op deze manier een platform aanbieden dat aan jullie noden beantwoordt. Het is niet alleen handig voor jullie maar zo leren kinderen elkaar misschien ook beter kennen naast de Chiro!

Nu de koude wintermaanden in aantocht zijn en vele leden liever met de auto naar de Chiro komen, is het misschien handig als we een carpool-systeem op poten zetten met de ouders. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat één iemand altijd rijdt maar we verwachten wederzijdse medewerking van jullie.

HOE GAAT DIT IN ZIJN WERK?

Jullie vullen de contactgegevens in en wij zetten jullie in een groepje op Whatsapp zodat jullie onderling kunnen afspreken! Heb je geen auto ter beschikking? Kan geen kwaad, daarom lanceren we dit initiatief net ;).

WARME GROETJESSS