Bouwplannen vzw: info + sponsorblad

Beste chirosympathisanten

Onder andere in ‘Het Laatste Nieuws’ blikken we terug op een zeer interessante infoavond van de Chiro Hoegaarden vzw omtrent de bouw van de nieuwe lokalen.

Kon u er helaas niet bijzijn? Dan geven we graag de uitleg in een notendop!

Naar aanleiding van de problematiek rond de brandveiligheid en de capaciteit van de huidige lokalen, werd er besloten om samen met het parochiecentrum de handen uit de mouwen te steken en te verbouwen. Het huidige parochiecentrum zal volledig gerenoveerd worden, waarvan de bovenverdieping  voorzien zal worden voor de chiro. De plannen zijn nog niet concreet, maar toch vliegen we er liefst zo snel mogelijk in. Zo zouden we in het najaar van 2015 al willen beginnen met de opruim en het strippen van de bovenverdieping, gevolgd door de renovatie van het dak in 2016.

Kortom, een heus project voor de boeg! Vandaar dat alle financiële steun, helpende handen, luisterende oren, tips,… meer dan welkom zijn!

Wilt u graag een dakpan sponsoren? Of hebt u een talent voor metsen? Of bent u bereid om op eender welke manier een handje toe te steken? Vul dan zeker dit formulier in: Sponsorblad.

Bij vragen, problemen, suggesties, …. mail gerust naar chirohoegaardenbouwt@gmail.com.

Alvast héél erg bedankt voor jullie steun! We appreciëren het enorm.

De vzw, namens Chiro Hoegaarden

Krantenknipsel