december 12, 2015

Bivak

Leven op het ritme van de wind en van de zon,
zingen op de melodie van bos en beek en bron.
Slapen met ’t getrommel van de regen op het dak,
ontwaken met de morgendauw : we zijn weer op bivak.

Ieder die ons ziet kijkt raar,
wat niet kon, dat wordt hier waar.
Vreemd wordt vriend en klein is groot;
in onze ploeg valt geen een uit de boot.

Trek er mee op uit, breek grenzen open;
samenspel wordt teken om te hopen.
Vlieg erin, doe mee, en blijf niet staan;
een nieuwe wereld roept om door te gaan.

bivak

Kan jij maar niet genoeg krijgen van die leuke chirozondagen? Of verveel jij je wel eens in de vakantie? Benieuwd naar de kookkunsten van de kookploeg? Of gewoonweg zin in een groot avontuur met de leiding en al je chirovriendjes?
Dan hebben wij iets voor jou in petto: het enige echte chirokamp! Dit jaar gaan we op bivak in Tessenderlo.

Het kamp is iets wat jullie niet graag willen missen dus opdat jullie de datum zeker kunnen vrijhouden in jullie agenda, vinden jullie hieronder reeds de vertrekdata per leeftijdsgroep:

• vrijdag 31 juli (10u aan het Paenhuys): keti’s en aspi’s trotseren op hun fiets al de knooppunten richting Limburg.
  • zaterdag 1 augustus (9u30, station Tienen) : tito’s maken het openbaar vervoer onveilig op weg naar Tessenderlo.
  • zondag 2 augustus (10u aan het Paenhuys): speelclub en rakwi’s vertrekken met de bus op groot avontuur.
  • dinsdag 4 augustus (10u aan het Paenhuys) : de bus brengt ook de mika’s naar Tessenderlo
  • maandag 10 augustus (17u30 – 21u) : bezoekdag voor de ouders.

Hoeveel kost dit fantastische avontuur?

Tito’s t/m aspiranten:                          € 150

Speelclub en rakwi’s:                           € 140

Mini’s en kadees:                                 € 120

Elk bijkomend lid van hetzelfde gezin krijgt een vermindering van € 5 op de eenheidsprijs (1elid volledige prijs,  2e lid -€ 5 ; 3e lid -€ 10 ; …).

Rekeningnummer:      BE87 0682 4271 0494
(ten laatste tegen 15 juli)

De leiding komt tussen begin mei en eind juni op huisbezoek met alle info die jullie nodig hebben.

Zoals reeds aangekondigd in het begin van het chirojaar, vragen wij dat uw kind minstens 4 keer per semester gekomen is om te kunnen deelnemen aan deze onvergetelijke ervaring. Zo kunnen wij de kennismakingsspelletjes overslaan op kamp.

In dit boekje staat nog eens alle informatie + bijkomende zaken zoals dagverloop, valiezen binnenbrengen,… zodat alles duidelijk is voor jullie!

Wij kijken er alvast naar uit!

De leiding