Bestellen kerst-en nieuwjaarskaartjes

HoHoHo! Gelukkig nieuwjaar!
De feestdagen komen eraan en daar horen uiteraard ook kerst-en nieuwjaarskaartjes bij!

Niets leuker dan een kaartje te krijgen van je familie, vrienden, collega’s,… en al zeker als dat kaartje ontwerpen is door de leden van Chiro Hoegaarden.

Ben jij nog op zoek naar originele, leuke kaartjes voor de feestdagen? Aarzel dan niet om er bij ons te bestellen en steun er tegelijkertijd Chiro Hoegaarden ook nog eens mee.

Uit de ingestuurde ontwerpen van onze leden hebben we er 10 gekozen en kaartjes van gemaakt (op de foto alvast een voorproefje 😉 ). Je kan een pakketje van 10 kaarten bestellen voor 8 euro, of eentje van 5 kaarten voor 5 euro.

Na je bestelling mag het te betalen bedrag overgeschreven worden op:
BE87 0682 2729 7194 met vermelding van de naam waarop de bestelling geplaatst is.

Te betalen bedrag: 10 kaarten = 8 euro, 5 kaarten = 5 euro.

Zondag 19 december kunnen de pakketjes afgehaald worden tussen 17u en 19u op het chiro-terrein. Indien dat niet mogelijk is, zoeken we zeker een ander moment.

Chiro Hoegaarden dankt jullie alvast enorm!

Warme groetjes